Merken

De beste producten

Ontdek onze merken

Bekijk onze selectie

 

Check our selection

Ons “House” brengt u de tradiotionele barbierstradities vanuit de jaren 1930 in Amsterdam.

Voel u verleid door de beste kapsels, het traditionele “hot towel shaving” en natuurlijk onze exclusieve dranken en producten. Wij beloven u meer dan alleen een kapsel, maar ook een onvergetelijke ervaring dat u niet teleur zal stellen.

Reuzel

Hollands beste van Schorem

Reuzel pomade is opgericht door de barbiers van Haarsnijder & Barbier in Nederland, ook wel gezien als werelds beste, oudertijdse men-only barbershop. Met meer dan 50 jaar ervaring als haar- en baardverzorgingservaring hebben deze Rotterdamse barbiers  nu Pomades, Tonics en Haarverzorgingsproducten gecreëerd die aan hun veeleisende normen voldoen.

Ontdek Reuzel

Dapper Dan

 

Vintage-style voor de moderne man

Dapper Dan is opgericht in Sheffield, ontstaan uit frustratie door de onvoldoende beschikbaarheid van producten voor heren om hun verzorgingsbehoeften te vervullen. Ze hebben de vintage appeal combineerd met de cutting edge en zo een van de beste verzorgingsproducten gecreëerd. Dapper Dan heeft een vintage stijl voor de moderne, maar toch elegante Gentleman.

Ontdek Dapper Dan

Sweyn Forkbeard

 

Handgemaakte baardproducten

De gebaarde heren van dit merk produceren huid- en baardverzorgingsproducten voor mannen, die uit 100% natuurlijke en organische ingrediënten bestaan, in de UK. Na veel onderzoek in Engeland, Denemarken en Noorwegen zijn hun beroemde baard en men’s care producten ontstaan. Alle producten zijn afgeleid van de natuurlijke recepten gebruikt door Vikingen en Engelse mannen in 1013.

Ontdek Sweyn Forkbeard

De Vergulde Hand

 

Traditioneel scheren

De Vergulde Hand is een nederlands bedrijf dat al meet dan 460 jaar scheerproducten produceert. Ze staan bekend als een van oudste scheermerken over de wereld en creëert de beste scheerervaring. Ze produceren allerlei scheer producten die nodig zijn om de klassieke natte of warme “Towel shave” uit te voeren.

Ontdek De Vergulde Hand

Kent

Handmade combs since 1777

Kent Combs & Brushes are renowned for their outstanding reputation and remarkable title as the world’s oldest combs and hairbrush manufacturer. Their success has been built upon the rich British heritage as well as their high-quality service and haircare expertise.

Discover Kent

Edwin Jagger

BRITISH EXCELLENCE IN SHAVING

Edwin Jagger sets the standard for impeccable male grooming. Established in 1988, they exemplify traditional English quality style and combine it with state of the art design, up to the minute manufacturing techniques and the heritage of long established Sheffield craftsmanship.

Discover Edwin jagger